KAPEX KS 120

Prva Festool drsna kotna žaga

Prva stran BRUSILKE PLANEX easy LHS-E 225
PLANEX easy LHS225-E
Kompakten in učinkovit

  Presenetila vas bo kvaliteta novega
  PLANEX-a easy LHS-E 225.

  Z EC TEC motorjem brez krtačk ni potreb po vzdrževanju motorja, življenjska doba stroja je daljša, delo pa poteka brez prekinitev.

Za hiter potek dela uporabite brusilko žirafo Planex.

  Motor je lociran direktno na glavi stroja, zato ni izgube moči pri prenosu. Novi motor EC TEC pa je še bolj učinkovit pri izkoristku moči. Brušenje z brusilko Festool Planex je lahko tudi do 30% hitrejše, kot brušenje s konkurenčnimi brusilkami, in kot sami še predobro veste: ČAS JE DENAR, brusilka Planex pa bo vaša najboljša naložba!

Posebnost PLANEXA:

  Glava stroja je povsem prilagodljiva, lahko jo poljubno nagibate in vrtite, če ste že delali s konkurenčnimi brusilkami, potem veste da one tega ne zmorejo.

  Snemljive ščetke na sprednjem delu brusilke vam omogočajo, da lahko brusite povsem do roba - ne bo vam več potrebno ročno brusiti robov.

  PREIZKUSITE BRUSILKO PLANEX, NE BOSTE RAZOČARANI!

 

Priključna moč 400 W
Hitrost praznega teka 400 – 920 min-1
Maximalna hitrost 920 min-1
Podložna plošča Ø 215 mm
Brusni papir Ø 225 mm
Premer priključka za sesanje prahu Ø Ø 36/27 mm
Dolžina 1,6 m
Teža
4,0 kg
Pakiranje v platneni transportni vrečki

 

 

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni . Več o piškotkih in možnih nastavitvah >>.

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.